Dordtse Feesten X Stadswandeling 078 🎉

Dordtse Feesten X Stadswandeling 078 🎉

🎉 Dordtse Feesten X Stadswandeling 078 🎉

Eindelijk is het weer zover, wat hebben we het gemist! De gezelligheid, het ontmoeten van nieuwe mensen, maar vooral even samen met je vrienden op avontuur. Feesten, het mag weer!

En wij trappen gelijk af met een topper, namelijk de Dordtse Feesten!

Van 16 juli t/m 12 september vinden er ieder weekend allerlei mooie evenementen plaats in Dordrecht. Het leuke nieuws dat wij eindelijk mogen verklappen: wij zijn daar onderdeel van!

Waar & Wanneer vindt het evenement plaats?

Het evenement vindt plaats op twee locaties in Dordrecht. 

Locatie 1: De Energiekade

Hier wordt het watertheater gebouwd. Op het schip het Zwarte Zwaantje wordt een podium gebouwd, vanaf je zitplaats kijk je naar je favoriete artiest. 

Locatie 2: Het Wantijpark

Van 25 augustus t/m 12 september is het feest in het Wantijpark. In een mini-festival opstelling kunnen bezoekers genieten van de leukste acts en voorstellingen, rondstruinen over het festivalterrein en genieten van hun favoriete foodtruck! Bekijk de website voor meer informatie: dordtsefeesten.nl

En er komen artiesten met grote namen zoals Maan, Typhoon en Froukje.
Het festival is leuk voor jong en oud en er is voor ieder wat wils!

In samenwerking met de dordtsefeesten, Finn's, restaurant Post, Het Magazijn Magazijn en Christascookies bieden wij wandelingen aan die je vanaf de trein, boot of met de auto vanaf een gratis parkeergelegenheid naar het festival leiden, niet alleen handig maar ook erg leuk! 

Op deze manier verdwaal je niet, krijg je bij de start een goodiebag met een herbruikbaar flesje water en een lekker hapje en/of drankje bij één van de horecagelegenheden. Wij brengen jullie naar de plek waar je moét zijn, je loopt ondertussen ook nog langs verschillende horecazaakjes en lokale winkeltjes die je niet mag missen als je in Dordt bent. Zo begin je het festival in de perfecte stemming!

Dordrecht is heel dichtbij Rotterdam, dus (met de waterbus) zeker een leuk uitstapje voor onze Rotterdammers! 

De kaartjes zijn vanaf nu verkrijgbaar op onze website! Bestel je kaartjes voor de wandeling via deze pagina.