NIEUW You'll Never Walk Alone route 🙌

NIEUW You'll Never Walk Alone route 🙌

You'll never walk alone
Afgelopen jaar hebben wij ons ingezet voor de horeca. Het was en is voor hen nog steeds een zware periode door alle maatregelen omtrent COVID-19. Om die reden staan wij er nog steeds achter om hen te helpen en daar kunnen wij alle hulp bij gebruiken.
Daarnaast willen nog iets extra's bijdragen voor onze wandelaars. Corona is namelijk een 'pain in the ass' voor de hele samenleving. Mensen zien elkaar minder en het begrip eenzaamheid komt steeds meer naar voren. En dat terwijl de feestdagen steeds dichterbij komen, de feestdagen die in het teken staan van samen zijn. 🎄
Precies, dat is ook het motto van onze nieuwe wandeling!
Win-winsituatie
Met deze wandeling steun je niet alleen de horeca, maar je kun ook nog eens nieuwe mensen leren kennen of bijpraten met oude bekenden op een veilige manier. Want hoe leuk is het om Rotterdam en de Rotterdammers die er wonen (nog) beter te leren kennen?
Geef je daarom op voor onze speciale 'You'll never walk alone' wandelmomenten in het weekend! Deze wandeling is overigens ook los van de wandelmomenten te kopen en erg leuk om met vrienden, familie of bijvoorbeeld je buurman te lopen. Je leert elkaar en de stad namelijk nog beter kennen.
 
You'll never walk alone
 
Praktische informatie:
Deze wandelingen lopen tot het laatste weekend van januari. Kersttip: je kunt onze wandeling ook als voucher voor onder de kerstboom kopen! Geef dit als kerstcadeau en ga samen op pad!
Wat is inbegrepen?
  • Een uitgeprint magaine met daarin de route, doe-opdrachten en een pubquiz voor onderweg;
  • Een hele toffe tote bag speciaal van de Stadswandeling;
  • Een kopje koffie of thee met een heerlijke stroopwafel of andere koek bij Ketelbinkie Koffie & Thee;
  • Twee huisgemaakte bonbons van Didi's Stroopwafels
  • Vijf horeca stops met goede deals voor lekkere winterse hapjes, deze kun je zelf uitkiezen. Deze hapjes zijn niet inbegrepen, maar de deal is alleen beschikbaar voor onze wandelaars!