NIEUW! De Stadskoopjes van de Stadswandeling 010

NIEUW! De Stadskoopjes van de Stadswandeling 010

De Stadskoopjes van de Stadswandeling 010 zijn van start gegaan! Het was geen saaie maand in februari, de eerste twee weken mochten de Stadswandelingen in Rotterdam helaas niet doorgaan van de gemeente Rotterdam. Geen makkelijke beslissing voor de gemeente, maar puntje bij paaltje leek het te veel op een georganiseerd evenement en dat is in strijd met de noodwet rondom COVID-19. Na even wikken en wegen en een debat in de gemeenteraad zijn we in overeenkomst met de gemeente Rotterdam gestart met een nieuw concept: De Stadskoopjes 010!  

De Stadskoopjes in Rotterdam 💚

In het weekend van donderdag 18 t/m zondag 21 februari zijn we van start gegaan met de Stadskoopjes. De Stadskoopjes lijkt op de Stadswandelingen die we voorheen aanboden, het enige ‘grote’ verschil is dat we hierbij geen volledig uitgestippelde route meer mogen meegeven. Daarnaast is de kaart met Stadskoopjes geldig van donderdag t/m zondag, je hoeft dus van te voren geen dag en tijdsloten meer te kiezen waarop je op pad wilt gaan. 

Hoe werkt dat dan precies?

Onze missie is hetzelfde gebleven, zorgen dat mensen een leuke wandeling kunnen maken en ondertussen de horeca supporten. Helaas moeten wandelaars nu wel zelf (van te voren) de precieze wandeling uitstippelen, maar wij helpen jullie hierbij goed op weg. Natuurlijk kun je ook op pad zonder van te voren een wandeling uit te stippelen, lekker op de bonnefooi noemen we dat!  

Wat wij aanbieden is een kaart van het door jouw gekozen stadsdeel in Rotterdam. Op deze kaart zijn niet alleen de horecagelegenheden te vinden bij wie een lekkere deal af te halen is via ons, maar ook de mooie plekken in Rotterdam of plekken waar je kunt windowshoppen. Met deze informatie kun je op ontdekkingstocht gaan in onze stad Rotterdam. We bieden hiernaast ook nog de oude vertrouwde pubquiz aan, op sommige plekken in de stad geven we de plekken aan waar een pubquizvraag over gaat, het wordt hierdoor dus extra leuk om hier je wandeling op aan te passen! 

Windowshopping 🤩

Niet alleen de horeca hebben het zwaar in deze tijd, het weekend voordat we moesten stoppen van de gemeente Rotterdam zijn we van start gegaan met het concept windowshopping. Lokale ondernemingen doen op dit moment meer dan ooit hun best om de etalage er tip top in orde uit te laten zien, daarnaast geven ze aan hoe je alsnog bij deze onderneming iets leuks kunt bestellen. De ondernemingen bij wie dit wordt gedaan in de stad geven wij aan op onze kaart aan de hand van een sterretje, zo weet jij waar je zoeken moet als je onderweg nog even snel een cadeautje voor thuis wilt scoren! Of voor iemand anders natuurlijk 😉

Weet jij een leuke lokale onderneming die hier aan mee doet en die we absoluut niet mogen missen? Stuur ons dan vooral ook even een berichtje!

 

Nog even in het kort...

 

De verschillen tussen Stadswandeling 010 & de Stadskoopjes 010

Nog even op een rij de grote veranderingen, zodat iedereen de juiste verwachtingen heeft voordat we weer lekker door het mooie Rotterdam gaan wandelen! 

  • Er is géén uitgestippelde wandelroute meer;
  • Er zijn géén vaste tijdsloten/dagen waarop je de wandeling moet lopen;
  • Je kiest zelf de horecagelegenheden uit bij wie je langs wilt gaan en op welke volgorde!

 

Wat biedt de Stadskoopjes kaart wel?

Gelukkig is er natuurlijk ook nog heel veel hetzelfde gebleven, de Stadskoopjes kaart helpt iedereen weer goed op weg om op een veilige en leuke manier toch nog even naar buiten te gaan! Zo biedt de Stadskoopjes weer:

  • De horecadeals, natuurlijk het belangrijkste! Deze deals zijn speciaal voor de Stadswandelaars samengesteld door onze horecatoppers voor een zacht prijsje;
  • Een leuke pubquiz voor onderweg, met daarbij wat weetjes over het door jouw gekozen stadsdeel. Daarnaast worden er verschillende punten aangegeven die je onderweg niet wilt missen; 
  • Plekken in het stadsdeel waar je kunt windowshoppen;
  • En de kaart is dit keer geldig van donderdag t/m zondag! Dit betekent dat je lekker vrij bent om op pad te gaan wanneer jij wilt! 

 

Het blijft gelukkig dé manier waarop jij lokale ondernemers wat meer zekerheid biedt,                                                                                                                                                    terwijl jij ondertussen op een veilige manier van onze mooie stad Rotterdam geniet! 💚

 

Zien we je weer snel? 

 

Veel liefs, 
Hanna, Rutger, Thomas & Benthe
De Stadswandeling 010