Varen

Samen met je collega’s op pad en een dag volledig ontzorgd worden? Willes helpt jou graag verder! Wij creëren bijzondere ontmoetingen sinds 2021.

Bekijk alle (culinaire) concepten van Willes en ontdek welke het beste bij jou en je team, vriendengroep of familie past. Al onze uitstapjes kunnen op maat worden gemaakt door onze regisseurs van beleving en vermaak.

Varen

Onze regisseurs van beleving zijn stiekem ook echte waterratjes, we houden van het water en in het bijzonder van de Maas. In samenwerking met onze Italiaanse vrienden van SiBarone uit Dordrecht, hebben we een breed scala aan concepten op het water.  


Bekijk hieronder onze bestaande concepten of kom bij ons op de lijn, we denken graag met je mee over een uitstapje over het water op maat!

  • De Italiaanse waterparade: in een parade van klassieke Italiaanse boten achter elkaar varen onder het genot van Italiaanse Street Food hapjes en een singer-songwriter aan boord.
  • Hop, Water en G(r)aan: De naam zegt het al, alle ingrediënten van biertjes tegelijkertijd ontdekken. Een bierwandeling met een tussenstop op het water en een afsluiter met een heerlijk proefplankje bij een lokale brouwerij.
  • De Tagine a Bordo: Met de Tagine a Bordo vaar je op de Giessen, het prachtige groene hart van Zuid-Holland, de Alblasserwaard. Tijdens het varen geniet je samen met je gezelschap van de Marokkaanse hapjes van De Tagine. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Bart via destadswandeling010@gmail.com