Willes! De nieuwe naam boven de Stadswandeling 010

Willes! De nieuwe naam boven de Stadswandeling 010

Een lang gekoesterde droom is uitgekomen! Na twee fantastische jaren waarin we samen met de horeca verschillende stadswandelingen in en rondom Rotterdam hebben opgezet, gaan we door. We gaan door met ondernemen en hebben ons scala uitgebreid met diverse concepten die verder gaan dan wandelingen. Bijvoorbeeld het Wilde Diner, de Italiaanse waterparade en binnenkort ook ons eerste festival.  

Naamswijziging: Willes

Het is tijd geworden om een andere naam aan ons bedrijf te hangen waar we inmiddels met een team van vier dagelijks aan mogen werken. En omdat we altijd hebben geloofd in - waar een wil is, daar is een weg - was de naam Willes voor ons heel vanzelfsprekend. Willes is de paraplu geworden van culinaire concepten met een positieve impact. Een positieve impact waarbij we ons steentje bijdragen aan de lokale ondernemers, maar ook onze gasten verbinden en een stukje dichter naar de natuur willen brengen. 

Neem alvast een kijkje op onze nieuwe website!

En de Stadswandeling 010?

Die blijft gewoon! Met Willes creëren we enkel een paraplu boven alle bestaande concepten. De Stadswandeling 010 blijft daar een onderdeel van waarbij we nog steeds met veel enthousiasme met onze partners mooie wandelingen willen neerzetten.