Groepswandeling

Samen met je collega’s op pad en een dag volledig ontzorgd worden? Willes helpt jou graag verder! Wij creëren bijzondere ontmoetingen sinds 2021.

Bekijk alle (culinaire) concepten van Willes en ontdek welke het beste bij jou en je team, vriendengroep of familie past. Al onze uitstapjes kunnen op maat worden gemaakt door onze regisseurs van beleving en vermaak. 

Wandelen

De culinaire wandelingen van de Stadswandeling 010 zijn een uitstekende activiteit voor het bedrijfsleven en/of groepen. Een Stadswandeling is buiten, actief en langs lokale horecaondernemingen voor een culinaire snack, drankje of zelfs cadeau voor thuis. De wandelingen zijn altijd voorzien van een verrassend element - zoals een quiz, verhalen over de stad en vragen aan elkaar - voor meer teambuilding en/of kennismaking. 

Alle wandelingen kunnen worden uitgebreid naar wens; een goodiebag met extra spelelement? Geen probleem!

Leuk voor de wintermaanden: De Kerstpakket wandeling

Speciaal voor de wintermaanden bieden we de Kerstpakket wandeling aan, een actief alternatief om Kerst te vieren met je collega's. In groepen maak je een mooie wandeling door een stad naar keuze waarbij je onderweg je eigen Kerstpakket vult met lokale cadeaus. Naast deze cadeaus zit er altijd een spelelement bij om de stemming er in te houden en elkaar en de stad beter te leren kennen.

Een Kerstpakket op maat door heel Nederland. De Stadswandeling neemt het hele traject uit handen:

  • De inhoud van het Kerstpakket i.s.m. lokale ondernemingen;
  • Wij zorgen voor de extra beleving om er echt een dagje uit van te maken; 
  • 1 eventmanager voor al je vragen en support.